Zit het profiel dat je zoekt niet in ons assortiment? Misschien kunnen wij het alsnog verzorgen. Op deze pagina kun je het profiel dat je zoekt versturen voor een offerte aanvraag. De volgende punten zijn belangrijk om te weten.

De profielen die ikzoekrubber.nl op maat kan verzorgen worden gemaakt van TPE. Omdat het profiel niet standaard is moet er een mal gemaakt worden, dit noemen wij de spuitplaat. Als klant wordt een aandeel van de spuitplaatkosten aan je doorberekend, dit zijn dus standaard kosten van €89,- excl. BTW. De gemiddelde levertijd van profielen is 5 tot 6 weken.

Wat betreft het profiel hanteren wij een minimale afname van 30 meter. Dit in verband met opstart- en productiekosten. Daarnaast is het van belang de gewenste kleur door te geven. Dit kan doormiddel van een RAL kleurnummer of de kleur van een monster te hanteren (LET OP: deze kleur kan iets afwijken i.v.m. veroudering en is bij benadering).

Na het invullen van onderstaand formulier wordt het adres (incl. instructies) zichtbaar waar het monster naar toegezonden mag worden.