Over ons
Wij zijn ikzoekrubber.nl, onderdeel van Groen Rubber Rotterdam BV. Ons bedrijf bestaat al sinds 1898 en is in de loop der jaren verhuist vanaf de 1e Middellandstraat naar het Boterdiep 31A te Rotterdam. Begonnen als een soort buurtwinkel waar ook de professionele afnemers werden bedient. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een groothandel met een kleine winkel en een enthousiast team. Door de veranderende markt zijn de ‘’winkels’’ echter steeds meer online te vinden…

Ontwikkelingen
Door de jaren lange ervaring en kennis binnen het bedrijf is Groen Rubber Rotterdam BV een betrouwbare en gespecialiseerde leverancier. Door de jaren heen is de markt op vele vlakken veranderd. Dit is dan ook de reden dat ikzoekrubber.nl is ontwikkeld. Door dezelfde producten en kennis door te geven door middel van deze webshop, willen wij onze klanten een nog betere en bredere service aanbieden. Vandaar de stap om onze producten, naast de originele weg, ook online aan te bieden.

Groei en verbetering
De start van de webshop ikzoekrubber.nl is gestart in 2017. Door de ontwikkelingen binnen het bedrijf is de bouw van de website meerdere malen aangepast en omgegooid. In 2019 is de website volledig functioneel online te bezoeken. Doordat de webshop een nieuw onderdeel is zijn wij altijd geïnteresseerd in verbeterpunten en opbouwende kritiek. Mail dit dan ook graag naar info@ikzoekrubber.nl, zodat wij dit kunnen gebruiken om de functionaliteit van de website en ervaring voor de klant te verbeteren.