Zelfklevend rubber rol

Zoek je een zelfklevend rubber rol? Wij, van ikzoekrubber.nl, hebben het in onze webshop! Wij zijn begonnen als een dochteronderneming van Groen Rubber Rotterdam B.V.; een groothandel in technische rubber producten. Waar Groen Rubber zich voornamelijk richt op de zakelijke markt, daar zijn wij gefocust om jou als particulier te voorzien van de juiste rubber producten. Wij staan daarom graag voor jou klaar bij zowel eventuele vragen als bestellingen.

Benieuwd geworden naar onze diversiteit aan rubber producten? Bekijk het assortiment in onze webshop voor meer informatie.

Zelfklevend rubber rol | Ikzoekrubber.nl heeft het in huis!

De rubber rollen in ons aanbod zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Via de hoofdpagina van de categorie rubber kom je terecht bij al onze rubber rollen. Door op een van deze rollen te klikken kom je terecht op de productpagina, die meer informatie kan bieden over de lengte, dikte en breedte van zo’n rubber rol. Al onze rollen zijn gemaakt van SBR kwaliteit; een kwaliteit bestaande uit gemiddelde eigenschappen. Zo zijn deze rollen functioneel voor algemeen gebruik en kunnen wij ervoor zorgen dat wij voor elke klus een passende rubber rol hebben.

Met behulp van onze artikelnummers kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen in onze webshop. Vervolgens kun je via onze webshop ook veilig online betalingen uitvoeren. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw bestelling compleet wordt gemaakt en regelen het transport tot aan jouw voordeur.

Meer informatie over ikzoekrubber.nl?

Voor een zelfklevend rubber rol kun je altijd even in onze webshop kijken. Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie over onze producten? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Wij zien jouw bestelling graag tegemoet!