Vloerrubber

Op zoek naar de juiste vloerrubber? Dan heeft ikzoekrubber.nl precies wat jij zoekt. Met verschillende soorten vloerrubber zit er altijd iets bij voor u. Vloerrubber is voor grondtoepassingen.  Dit kan voor de meest uiteenlopende toepassingen zijn. Dit kan in een garage zijn maar ook in de paardentrailer. Met verschillende antislip motieven en leverbaar in verschillende maten zit er allicht iets bij voor u. Naast vloerrubber zijn wij van ikzoekrubber.nl gespecialiseerd in rubberen producten.

Alvast een kijkje nemen naar ons aanbod? Kijk dan even in onze webshop.

Ikzoekrubber.nl  |  Vloerrubber

Bij ikzoekrubber.nl hebben we verschillende soorten vloerrubber. Van een industriële noppenbaan structuur tot de originele traanplaat loper. Ze zijn te verkrijgen in verschilede afmetingen. Met een dikte van 3mm en een rolbreedte van 1.5 is vloerrubber ideaal voor het gebruiken om het schuiven van objecten tegen te gaan. Omdat deze op rol gaan zijn vrijwel alle maten mogelijk. Staat dit niet duidelijk aangegeven ? Neem dan even telefonisch contact met ons op en onze medewerkers staan u graag te woord.

Ikzoekrubber.nl dienst als webshop van Groen Rubber Rotterdam B.V. Gespecialiseerd in veel verschillende rubber producten. Omdat wij een groothandel zijn kunnen wij aan zowel particulieren leveren als ook aan facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten, aannemers en de off shore. In ons assortiment kunt u producten verwachten zoals profielen, doppen, matten en nog veel meer.

Contact

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Of toch op zoek naar iets anders? Neem dan zeker contact met ons op! Wij zijn te bereiken via het contact formulier op de website en onze live chat. Deze is beschikbaar van 08:00 tot 17:00 van maandag tot en met vrijdag. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@ikzoekrubber.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord. En ook als producten niet in de webshop staan kan ikzoekrubber.nl allicht iets voor u betekenen.

We zien uit naar uw bestelling bij ikzoekrubber.nl!