Styreen Butadieen rubber

Ben je op zoek naar (een product van) het materiaal Styreen Butadieen rubber? Wij bieden jou een ruim en divers assortiment! Ons bedrijf bestaat al sinds 1898 en is in de loop der jaren verhuist vanaf de 1e Middellandstraat naar het Boterdiep 31A te Rotterdam. Begonnen als een soort buurtwinkel waar ook de professionele afnemers werden bedient. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een groothandel met een kleine winkel en een enthousiast team.

Kunnen wij al iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar Styreen Butadieen rubber? Wacht niet en bekijk dan direct het assortiment in onze webshop voor meer informatie.

Styreen Butadieen rubber nodig? Wij hebben het in huis!

Onze voorraad bestaat uit plaatrubber in verschillende diktes. Deze zijn leverbaar in de volgende rubberkwaliteiten: CR, EPDM, NBR, SBR en SBR met inlaag. De rolbreedte van onze plaatrubberrollen is 140 cm. Maximale rollengte is 10 meter tot en met 6 mm dikte. Vanaf 8 mm tot 15 mm is de maximale rollengte 5 meter.

Wil je een bestelling bij ons plaatsen? Maak dan gebruik van bijbehorende artikelnummers. De betaling van een bestelling kan ook in onze webshop worden uitgevoerd, die uiteindelijk verwerkt wordt door een veilige en betrouwbare derde partij. Wanneer de bestelling is afgerond gaan onze medewerkers direct aan de slag om jouw bestelling compleet te maken en wordt het vervolgens vervoerd tot aan jouw voordeur.

Neem contact op!

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot Styreen Butadieen rubber óf kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie of advies op maat. Tot ziens bij ikzoekrubber.nl!