SBR plaatrubber

Op zoek naar een betrouwbare webshop voor SBR plaatrubber? Ikzoekrubber.nl beschikt over een ruim en divers assortiment van plaatrubbers! Onze plaatrubber is verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. Standaard rolbreedte is 1.4m. Ook leverbaar met canvas inlaag voor extra sterkte. Maximale lengte uit één stuk is 20 meter t/m 1.5mm dik. Vanaf 2mm t/m 6mm dikte is de maximale lengte uit één stuk 10 meter. Over de 6mm dik is de maximale lengte 5 meter aan één stuk of platen van 1 meter bij 1 meter.

Benieuwd geworden naar ons SBR plaatrubber óf zoekt u rubber van ander materiaal? Bekijk dan gerust even het assortiment in onze webshop voor meer informatie.

SBR plaatrubber kopen? Wij hebben het in huis!

Onze organisatie bestaat al sinds 1898 en is in de loop der jaren verhuist vanaf de 1e Middellandstraat naar het Boterdiep 31A te Rotterdam. Begonnen als een soort buurtwinkel waar ook de professionele afnemers werden bedient. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een groothandel met een kleine winkel en een enthousiast team.

Bij ons kun je een bestelling plaatsen met behulp van de bijbehorende artikelnummers. De betaling van een bestelling kan ook in onze webshop worden uitgevoerd, die uiteindelijk verwerkt wordt door een veilige en betrouwbare derde partij. Wanneer de bestelling is afgerond gaan onze medewerkers direct aan de slag om jouw bestelling compleet te maken en wordt het vervolgens vervoerd tot aan jouw voordeur.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar kwalitatief SBR plaatrubber? Bekijk dan direct het uitgebreide assortiment in onze webshop! Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook altijd bij ons terecht door even contact met ons opnemen via de LiveChat op onze website.