RUBBEREN VLOERMAT

Zoek je naar een kwalitatieve rubberen vloermat? Wij, van ikzoekrubber.nl, kunnen jou verder helpen in jouw zoektocht! Wij zijn begonnen als een dochteronderneming van Groen Rubber Rotterdam B.V.; een groothandel in technische rubber producten. Waar Groen Rubber zich voornamelijk richt op de zakelijke markt, daar zijn wij gefocust om jou als particulier te voorzien van de juiste rubber producten. Wij staan daarom graag voor jou klaar bij zowel eventuele vragen als bestellingen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij kijken graag op maat met jou mee naar de mogelijkheden.

Rubberen vloermat | Ikzoekrubber.nl heeft het in huis!

Wij hebben ringmatten met open én gesloten ringen op voorraad, die wij in verschillende maten kunnen leveren. Open ringmatten zijn uitermate geschikt voor buitengebruik. Door de open structuur kan vuil en water gemakkelijk worden afgevoerd. Als je de matten binnen wilt gebruiken, dan zijn de gesloten ringmatten perfect. Door de gesloten structuur vangen de kamers het vuil op en kan de mat buiten gemakkelijk worden uitgeklopt.

De start van de webshop ikzoekrubber.nl is gestart in 2017. Door de ontwikkelingen binnen het bedrijf is de bouw van de website meerdere malen aangepast en omgegooid. Sinds 2019 is de website volledig functioneel online te bezoeken. Door het feit dat de webshop een relatief nieuw onderdeel is zijn wij altijd geïnteresseerd in verbeterpunten en opbouwende kritiek, die je kunt mailen naar info@ikzoekrubber.nl.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een rubberen vloermat? Bekijk het assortiment in onze webshop of neem contact met ons op. Wij helpen jou graag verder met een passend advies op maat.