Rubberen trillingsdempers

Als je op zoek bent naar kwalitatieve (en betaalbare) rubberen trillingsdempers, dan ben je bij ikzoekrubber.nl zeker aan het juiste adres! Wij zijn begonnen als een dochteronderneming van Groen Rubber Rotterdam B.V.; een groothandel in technische rubber producten. Waar Groen Rubber zich voornamelijk richt op de zakelijke markt, daar zijn wij gefocust om jou als particulier te voorzien van de juiste rubber producten. Wij staan daarom graag voor jou klaar bij zowel eventuele vragen als bestellingen.

Wil je meer informatie over onze rubberen trillingsdempers? Bekijk dan gerust even het assortiment in onze webshop. Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met een van onze medewerkers opnemen.

Rubberen trillingsdempers? Ikzoekrubber.nl heeft het in huis!

Wij beschikken over meerdere trillingsdempers in de uitvoering type A. Dit houdt in dat dit dempers zijn, die aan beide zijde uitstekende schroefdraad bevatten. Onze trillingsdempers zijn er voor algemeen gebruik in omstandigheden waar het water en lucht betreft. De dempers zijn daarentegen niet resistent tegen olie, benzine, oplosmiddelen, en chemische stoffen.

Wil je een bestelling in onze webshop plaatsen? Dit kun je doen met behulp van de bijbehorende artikelnummers. De betaling van een bestelling kan ook in onze webshop worden uitgevoerd, die worden verwerkt door een veilige en betrouwbare derde partij. Wanneer de bestelling is afgerond gaan onze medewerkers direct aan de slag om jouw bestelling compleet te maken en wordt het vervolgens vervoerd tot aan jouw deur.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar rubberen trillingsdempers óf heb je nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij Ikzoekrubber.nl!