Rubberen strip 6mm

Wil jij een rubberen strip 6mm kopen? Of wil je meer informatie over rubberen producten in het algemeen? Wij, van ikzoekrubber.nl, helpen jou graag verder! Als particulier kun je een uitgebreid assortiment aan verschillende rubber strippen in onze webshop terugvinden. Of het nou gaat om profielen, doppen of matten; wij hebben het in huis. Als dochteronderneming van Groen Rubber B.V. zijn wij gekoppeld aan een groothandel in technische rubber producten, waardoor wij (bijna) altijd jou benodigde rubberproducten op voorraad hebben.

Heb je vooraf meer informatie nodig over onze producten of twijfel je over welk product je nodig hebt? Wacht dan niet en neem gelijk contact met ons op.

Rubberen strip 6mm | Ikzoekrubber.nl helpt jou graag verder!

Ons assortiment bestaat, naast de rubber strippen, uit nog veel meer rubberproducten. Wij kunnen jou helpen binnen de volgende categorieƫn: celrubber, conische doppen of stoppen, doppen, matten, plaatrubber, profielen, rubber stripper, rubber vormdelen en vloerrubber. De profielen bestaan ook uit verschillende soorten; zo hebben wij bijvoorbeeld zowel afdichtprofielen als klemprofielen. Onze rubberen strippen zijn daarnaast ook te gebruiken als oplegrubber, geluidsisolatie, trilling demping en meer. De SBR kwaliteit is een kwaliteit met gemiddelde eigenschappen wat ervoor zorgt dat de strippen te geschikt zijn voor algemeen gebruik. Deze strippen zijn te bestellen van tien tot vijf strekkende meter en kunnen wij in verschillende breedtes en diktes leveren.

Voor meer productinformatie kun je altijd even kijken op de pagina van het product. Hierin staat gespecificeerde informatie over het product, zoals bijvoorbeeld de standaard rolbreedte. Bij verdere vragen kun je altijd even een bericht achterlaten in onze live chat.

Meer informatie over ikzoekrubber.nl?

Heb je verder nog vragen over de rubberen strip 6mm of andere rubberproducten? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op via het contactformulier op onze website.