Rubber tegels

Ben je op zoek naar rubber tegels? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl zeker aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten rubber tegels, met verschillende profielen en afmetingen waardoor je altijd vindt wat je zoekt. Wij staan graag voor je klaar op het gebied van allerlei soorten rubberproducten. Naast rubber tegels staan wij ook voor je klaar op het gebied van rubber doppen, insteekdoppen, celrubber en nog veel meer. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste service. Zo zorgen wij er voor dat je de bestelde producten razendsnel in huis hebt en gaat de online betaling uiteraard veilig.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Rubber tegels bestellen bij ikzoekrubber.nl

Ikzoekrubber.nl is ontstaan vanuit Groen Rubber B.V. en dient als webshop voor onze rubber producten. Groen Rubber Rotterdam b.v. is een groothandel in technische rubber producten. Voor onder andere de aannemer, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten, de petrochemische industrie en de offshore.

Rubbervormdelen, matten, profielen, doppen en stoppen. Via ikzoekrubber.nl bieden wij verschillende groothandels-rubberproducten aan. Neem een kijkje bij het tabblad ”Producten” en mogelijk kunnen wij helpen met één van onze producten. Je kunt gemakkelijk bestellen aan de hand van onze artikelnummers. Gespecificeerde informatie over de artikelen is te vinden in tabellen op de productpagina’s.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen graag zodat je alle informatie hebt die nodig is. Als je het contactformulier invult, komen wij hier zo snel mogelijk op terug, maar voor snelle vragen kun je het best telefonisch contact opnemen. We kijken uit naar je bestelling bij ikzoekrubber.nl!