Rubber profielen

Ikzoekrubber.nl heeft een uitgebreid assortiment aan rubber profielen. Een rubber profiel wordt gebruikt in de industrie en scheepvaart. De hoge elasticiteit van rubber profielen voorkomt scheuren en beschadigingen. Ikzoekrubber.nl is ontstaan vanuit Groen Rubber B.V. en dient als webshop voor onze rubber producten. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van rubber. We hebben een zeer breed assortiment met veel verschillende producten in diverse afmetingen. Heb je vragen over de producten of heb je meer informatie nodig over de geschikte producten voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je verder!

Rubber profielen van ikzoekrubber.nl

Rubbervormdelen, matten, profielen, doppen en stoppen. Via ikzoekrubber.nl bieden wij verschillende groothandels-rubberproducten aan. Mogelijk kunnen wij helpen met één van onze producten. Je kunt gemakkelijk bestellen aan de hand van onze artikelnummers. Gespecificeerde informatie over de artikelen is te vinden in tabellen op de product pagina’s.

In ons assortiment vindt je verschillende afdichtprofielen, klemprofielen en overige profielen. Leverbaar uit voorraad en per verschillende hoeveelheden strekkende meter. Naast rubber profielen staan wij ook voor je klaar op het gebied van rubber doppen, insteekdoppen, celrubber en nog veel meer. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste service. Zo zorgen wij er voor dat je de bestelde producten razendsnel in huis hebt en gaat de online betaling uiteraard veilig.

Neem contact op!

Heb je nog vragen over de rubber profielen webshop of ben je benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook volgen op social media. Onze medewerkers staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen via het contactformulier, de mail, telefoon of via de live chat op onze website.