Rubber profielen kopen

Wil je graag rubber profielen kopen? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl zeker aan het juiste adres! Wij zijn een webshop waar u als particulier allerlei verschillende soorten rubber kunt bestellen. Denk hierbij aan rubber profielen, doppen, stoppen en nog veel meer! Daarnaast kun je ook altijd contact opnemen als de gewenste producten niet op de website staan. Dan kijken we alsnog wat we voor je kunnen betekenen. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste service. Zo zorgen wij er graag voor dat de bestelde producten razendsnel in huis zijn en gaat de online betaling uiteraard altijd veilig.

Rubber profielen kopen | ikzoekrubber.nl

Ikzoekrubber.nl is ontstaan vanuit Groen Rubber B.V. en dient als webshop voor onze rubber producten. Groen Rubber Rotterdam b.v. is een groothandel in technische rubber producten. Voor onder andere de aannemer, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten, de petrochemische industrie en de offshore.

In ons assortiment vindt je verschillende afdichtprofielen, klemprofielen en overige profielen. Leverbaar uit voorraad en per verschillende hoeveelheden strekkende meter. Naast rubber profielen staan wij ook voor je klaar op het gebied van rubber doppen, insteekdoppen, celrubber en nog veel meer. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste service. Zo zorgen wij er voor dat je de bestelde producten razendsnel in huis hebt en gaat de online betaling uiteraard veilig.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ikzoekrubber.nl voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder zodat je straks de juiste producten in huis hebt voor de klus. Contact opnemen kan via het contactformulier, de mail, telefoon of via de live chat op onze website.