Rubber op rol

Ben je op zoek naar rubber op rol? Dan moet je bij ikzoekrubber.nl zijn! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rubber producten die we aan particulieren verkopen. Je kunt gemakkelijk bestellen aan de hand van onze artikelnummers, en gespecificeerde informatie over de artikelen is te vinden in tabellen op de productpagina’s. Je kunt bij ons terecht voor heel veel verschillende soorten rubber. Denk hierbij aan celrubber, plaatrubber, rubberen matten en nog veel meer.

Heb je vragen over onze producten of wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Rubber op rol | ikzoekrubber.nl heeft wat je zoekt!

Ikzoekrubber.nl is ontstaan vanuit Groen Rubber B.V. en dient als webshop voor onze rubber producten. Groen Rubber Rotterdam b.v. is een groothandel in technische rubber producten. Voor onder andere de aannemer, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten, de petrochemische industrie en de offshore.

In ons assortiment vindt je verschillende afdichtprofielen, klemprofielen en overige profielen. Leverbaar uit voorraad en per verschillende hoeveelheden strekkende meter. Naast rubber profielen staan wij ook voor je klaar op het gebied van rubber doppen, insteekdoppen, celrubber en nog veel meer. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste service. Zo zorgen wij er voor dat je de bestelde producten razendsnel in huis hebt en gaat de online betaling uiteraard veilig.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor je klaar en staan je graag te woord. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Kom ook eens langs bij ons in de groothandel. Tot ziens bij ikzoekrubber.nl!