Rubber mat met gaten

U bent op zoek naar zo’n rubber mat met gaten? Dan zoekt u waarschijnlijk de welbekende ringmatten. Zoek dan zeker niet verder en neem eens een kijkje in de webshop van ikzoekrubber.nl. Een ruim aanbod aan rubberen producten, waaronder de rubber mat met gaten. Met een groot assortiment zijn wij gespecialiseerd in rubberen producten. Met de meest uiteenlopende rubberen producten kan het zijn dat uw product er misschien niet tussen staat. Neem dan altijd even contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Kijk alvast even in onze webshop!

ikzoekrubber.nl  |  Rubber mat met gaten

De bekende rubber mat met gaten oftewel de ringmatten kun je vinden bij ikzoekrubber.nl. We hebben deze in 2 varianten. De ring mat met dichte ringen. En de ring mat met open ringen. Dit wil zeggen dat het vuil er doorheen kan vallen. Deze is voornamelijk geschikt voor buitengebruik. De ring mat met dichte structuur kan wel binnen gebruikt worden.

Als groothandel Groen Rubber Rotterdam B.V. dient ikzoekrubber.nl als webshop van onze producten. Wij leveren onder andere particulieren, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten maar ook voor de aannemer en de offshore. In ons assortiment vindt je verschillende afdichtprofielen, klemprofielen en overige profielen. Aldus gespecialiseerd in rubberen producten kunt u ervan uitgaan dat u kwaliteit geleverd krijgt. Mocht u een vraag hebben? Dan staan onze werknemers voor u klaar. Betalingen gaan via onze webshop altijd veilig en er wordt secuur omgegaan met uw bestelling.

Contact

Toch niet gevonden wat u zocht? Neem dan even contact op met onze werknemers. Dit kan op veel verschillende manieren. Wij zijn per mail  te bereiken op: info@ikzoekrubber.nl. Even snel een vraag omtrent een product of staat deze niet in de webshop? Dan kunt u ook contact opnemen via het contactformulier op de website of via onze live chat. Onze werknemers kunnen u dan gelijk helpen.

We kijken uit naar uw bestelling bij ikzoekrubber.nl!