RUBBER MAT KOPEN

Wil je graag een rubber mat kopen? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl helemaal aan het juiste adres! In onze webshop vind je allerlei rubber producten, die je als particulier kunt bestellen. Naast rubber matten staan wij ook voor je klaar op het gebied van rubber doppen, insteekdoppen, celrubber en nog veel meer. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste service. Zo zorgen wij er voor dat je de bestelde producten razendsnel in huis hebt en gaat de online betaling uiteraard veilig.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Rubber mat kopen bij ikzoekrubber.nl

We hebben ringmatten met open of gesloten ringen, en hebben deze in verschillende maten leverbaar. Open ringmatten zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor buiten gebruik, omdat vuil en water makkelijk kunnen worden afgevoerd. Voor binnen gebruik zijn dan weer matten met gesloten ringen perfect.

Ikzoekrubber.nl is ontstaan vanuit Groen Rubber B.V. en dient als webshop voor onze rubber producten. Groen Rubber Rotterdam b.v. is een groothandel in technische rubber producten. Voor onder andere de aannemer, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten, de petrochemische industrie en de offshore.

Heb je vooraf meer informatie nodig over de producten, of twijfel je over welk product je moet hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers geven graag advies zodat je de aankoop goed kunt gebruiken, en hier zoveel mogelijk profijt van hebt.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen je graag verder bij je zoektocht naar de juiste producten. Bekijk hier onze groothandel.