Rubber kopen

Opzoek naar een webshop waar u rubber kunt kopoen? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl helemaal aan het juiste adres! Wij bieden in onze webshop de mogelijkheid het rubber op een door u gekozen maat af te laten snijden. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende soorten rubber producten, zoals tegels, profielen, matten en doppen. Daarnaast hebben we veel verschillende rubber profielen en afmetingen, waardoor je bij ons altijd kunt vinden wat je zoekt. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste service. Zo zorgen wij er graag voor dat de bestelde producten razendsnel in huis zijn en gaat de online betaling uiteraard altijd veilig.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder!

Rubber kopen bij ikzoekrubber.nl

Ikzoekrubber.nl is ontstaan vanuit Groen Rubber B.V. en dient als webshop voor onze rubber producten. Groen Rubber Rotterdam b.v. is een groothandel in technische rubber producten. Voor onder andere de aannemer, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten, de petrochemische industrie en de offshore.

In ons assortiment vind je verschillende afdichtprofielen, klemprofielen en overige profielen. Leverbaar uit voorraad en per verschillende hoeveelheden strekkende meter. Naast rubber profielen staan wij ook voor je klaar op het gebied van rubber doppen, insteekdoppen, celrubber en nog veel meer. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste service. Zo zorgen wij er voor dat je de bestelde producten razendsnel in huis hebt en gaat de online betaling uiteraard veilig.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ikzoekrubber.nl voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder zodat je straks de juiste producten in huis hebt voor de klus. Bestel het rubber op onze webshop. Contact opnemen kan via het contactformulier, de mail, telefoon of via de live chat op onze website. Bekijk hier onze groothandel.