Ringmatten

Opzoek naar ringmatten? Zoek niet verder! Ikzoekrubber.nl is het juiste adres. Als groothandel gespecialiseerd in rubberen producten met een uitgebreid assortiment hebben wij ook ringmatten. Zowel met open als dichte structuur. Staat de maat die u zoekt er niet bij? Geen probleem. Neem even contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u weten welke matten wij hebben? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Ikzoekrubber.nl | Ringmatten

Bij ikzoekrubber.nl kunt u terecht voor verschillende rubber producten. Waaronder ringmatten. U kunt gaan voor de ringmatten met open structuur. Dit wil zeggen dat u door de ringen heen kunt kijken. Deze worden vaak voor buiten gebruikt. Door de open structuur kan vuil en zand door de  ringen heen vallen. Zo neemt u de viezigheid niet meer naar binnen.  De ring mat met dichter structuur wordt voornamelijk binnen gebruikt. Deze is dicht van onder waardoor het juist in de mat blijft liggen. Zo kunt u deze buiten weer uitkloppen.

Naast ringmatten verkopen wij ook vele andere rubberen producten. Zoals profielen, doppen, matten en nog veel meer. U weet bij onze zeker dat u vindt wat u zoekt. Staat het desgewenst product er toch niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Als gespecialiseerde groothandel is ikzoekrubber.nl een webshop van Groen Rubber Rotterdam B.V.. Een groothandel die onder andere levert aan particulieren maar ook aan aannemers, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten en de off shore.

Contact

Bij ikzoekrubber.nl staat service en kwaliteit boven aan. Betalingen gaan altijd veilig en wij gaan secuur te werk met onze bestellingen. Mocht u een vraag hebben over een product? Of staat het product niet op de site? Neem dan even contact met ons op. Dit kan via e-mail, het contactformulier op de website of via onze live chat. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. En helpen u dan ook graag.