GOEDKOPE RUBBEREN TEGELS

Ben je op zoek naar goedkope rubberen tegels? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl helemaal aan het juiste adres! Wij beschikken over vloerrubber voor meerdere grondtoepassingen. Deze uitvoeringen kunnen wij leveren met verschillende antislip motieven en zijn voor diverse toepassingen bruikbaar. Daarnaast kunnen wij de tegels ook leveren in allerlei verschillende afmetingen en maten.

Wil je meer informatie over onze rubberen tegels? Bekijk dan gerust even het assortiment in onze webshop. Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met een van onze medewerkers opnemen.

Goedkope rubberen tegels | Ikzoekrubber.nl helpt jou verder!

Wij zijn ontstaan als een dochteronderneming van Groen Rubber Rotterdam B.V.; een groothandel in technische rubber producten. Hier worden aannemers, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten, de offshore en de petrochemische industrie bediend met rubberproducten in alle vormen en maten. Het doel van ikzoekrubber.nl heeft voornamelijk betrekking tot het verlenen van een zo goed mogelijke service aan jou als particuliere klant.

Wil je een bestelling in onze webshop plaatsen? Dit kun je doen met behulp van de bijbehorende artikelnummers. De betaling van een bestelling kan ook in onze webshop worden uitgevoerd, die worden verwerkt door een veilige en betrouwbare derde partij. Wanneer de bestelling is afgerond gaan onze medewerkers direct aan de slag om jouw bestelling compleet te maken en wordt het vervolgens vervoerd tot aan jouw deur.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar goedkope rubberen tegels óf heb je nog enkele vragen voor ons? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen jou graag meer en zorgen ervoor dat jouw vraagstuk wordt beantwoord. Graag tot ziens bij ikzoekrubber.nl!