EPDM plaatrubber

Wil je EPDM plaatrubber online bestellen? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl helemaal aan het juiste adres! Op basis van jarenlange ervaring en kennis binnen het bedrijf is Groen Rubber Rotterdam BV een betrouwbare en gespecialiseerde leverancier in rubberproducten geworden. Door de jaren heen is de markt op vele vlakken veranderd. Dit is dan ook de reden dat ikzoekrubber.nl is ontwikkeld. Door dezelfde producten en kennis door te geven door middel van deze webshop willen wij onze (particuliere) klanten een nog betere en bredere service aanbieden. Zo is ook de stap om onze producten, naast de originele weg, ook online aan te bieden ontstaan.

Meer weten over ons bedrijf en bijbehorend specialisme? Lees meer op onze webpagina óf kom in contact met een van onze medewerkers.

EPDM plaatrubber nodig? Bekijk direct onze producten!

Ons assortiment bestaat uit EPDM plaatrubber in verschillende diktes. Deze zijn leverbaar in de volgende rubberkwaliteiten: CR, EPDM, NBR, SBR en SBR met inlaag. De rolbreedte van onze plaatrubberrollen is 140 cm. Maximale rollengte is 10 meter tot en met 6 mm dikte. Vanaf 8 mm tot 15 mm is de maximale rollengte 5 meter.

Wil je een bestelling bij ons plaatsen? Maak dan gebruik van bijbehorende artikelnummers. De betaling van een bestelling kan ook in onze webshop worden uitgevoerd, die uiteindelijk verwerkt wordt door een veilige en betrouwbare derde partij. Wanneer de bestelling is afgerond gaan onze medewerkers direct aan de slag om jouw bestelling compleet te maken en wordt het vervolgens vervoerd tot aan jouw voordeur.

Bestel direct!

Benieuwd geworden naar wat onze producten in jouw zoektocht naar EPDM plaatrubber kunnen betekenen? Bekijk dan gerust even het assortiment in onze webshop. Hier kunt u meer informatie per product terugvinden. Tot ziens bij ikzoekrubber.nl!