EPDM CELRUBBER

Ben je online op zoek naar strippen van EPDM celrubber? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl helemaal aan het juiste adres! Je kunt bij ons een bestelling plaatsen met behulp van de bijbehorende artikelnummers. De betaling van een bestelling kan ook in onze webshop worden uitgevoerd, die uiteindelijk verwerkt wordt door een veilige en betrouwbare derde partij. Wanneer de bestelling is afgerond gaan onze medewerkers direct aan de slag om jouw bestelling compleet te maken en wordt het vervolgens vervoerd tot aan jouw voordeur.

Benieuwd geworden naar onze EPDM rubberstrippen? Bekijk direct naar de producten in het assortiment in onze webshop óf neem contact op voor meer informatie.

EPDM celrubber kopen? Bekijk direct ons aanbod!

Maar wat is EPDM nu precies? Het is een synthetisch rubber dat gemaakt wordt door polymerisatie van Ethyleen, Propyleen en een Dieen Monomeer. EPDM kan heel goed toegepast worden bij platte daken. Het is de perfecte isolatie en is daarnaast waterdicht. Een plat dak kunt u bijvoorbeeld mooi maken met terrastegels of grind. Het oogt niet alleen mooier, maar het kan ook uitstekend voor extra bescherming zorgen.

Door de jaren lange ervaring en kennis binnen het bedrijf is Groen Rubber Rotterdam BV een betrouwbare en gespecialiseerde leverancier in rubber producten. Door de jaren heen is de markt op vele vlakken veranderd. Dit is dan ook de reden dat ikzoekrubber.nl is ontwikkeld. Door dezelfde producten en kennis door te geven door middel van deze webshop, willen wij onze (particuliere) klanten een nog betere en bredere service aanbieden. Zo is ook de stap om onze producten, naast de originele weg, ook online aan te bieden ontstaan.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar EPDM celrubber óf heb je nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Wij helpen jou graag verder en kijken ernaar uit om jou te voorzien in de benodigde materialen voor jouw klus!