EPDM celrubber zelfklevend

Zoek je naar een betrouwbare webshop met EPDM celrubber zelfklevend? Wij, van ikzoekrubber.nl, bieden jou een ruim assortiment! EPDM is een synthetisch rubber dat gemaakt wordt door polymerisatie van Ethyleen, Propyleen en een Dieen Monomeer. Deze rubbersoort kan heel goed toegepast worden bij platte daken. Het is de perfecte isolatie en is daarnaast waterdicht. Een plat dak kunt u bijvoorbeeld mooi maken met terrastegels of grind. Het oogt niet alleen mooier, maar het kan ook uitstekend voor extra bescherming zorgen.

Wil je meer informatie over ons EPDM celrubber zelfklevend? Bekijk dan gerust even het assortiment in onze webshop. Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met een van onze medewerkers opnemen.

EPDM celrubber zelfklevend nodig? Wij hebben het in huis!

Wij beschikken over plaatrubber in verschillende diktes. Deze zijn leverbaar in de volgende rubberkwaliteiten: CR, EPDM, NBR, SBR en SBR met inlaag. De rolbreedte van onze plaatrubberrollen is 140 cm. Maximale rollengte is 10 meter tot en met 6 mm dikte. Vanaf 8 mm tot 15 mm is de maximale rollengte 5 meter.

De start van de webshop ikzoekrubber.nl is gestart in 2017. Door de ontwikkelingen binnen het bedrijf is de bouw van de website meerdere malen aangepast en omgegooid. Sinds 2019 is de website volledig functioneel online te bezoeken. Door het feit dat de webshop een relatief nieuw onderdeel is zijn wij altijd geïnteresseerd in verbeterpunten en opbouwende kritiek, die je kunt mailen naar info@ikzoekrubber.nl.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar EPDM celrubber zelfklevend óf heb je nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij ikzoekrubber.nl!