Celrubber

Ben je op zoek naar celrubber? Dan is ikzoekrubber.nl de webshop waar je moet zijn! Wij hebben veel verschillende soorten rubber, waaronder celrubber. Ons aanbod is erg uitgebreid waardoor je altijd het product vindt dat je zoekt. We hebben celrubber in zelfklevende uitvoering. Te bestellen per rol van 10 strekkende meter. Leverbaar in verschillende breedtes en diktes. Dit materiaal heeft een dichte celstructuur waardoor het uitermate geschikt is voor afdichting. Het celrubber is een EPDM kwaliteit rubber en daardoor goed bestand tegen veroudering in de buitenlucht. Dankzij de zelfklevende uitvoering is het materiaal gemakkelijk te monteren.

Neem gerust contact met ons op bij vragen!

Celrubber kopen bij ikzoekrubber.nl

Bij ikzoekrubber.nl ben je verzekerd van een uitstekende service. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten de producten zo snel mogelijk in huis hebben. Daarnaast is de online betaling uiteraard altijd veilig. In ons assortiment vindt je verschillende afdichtprofielen, klemprofielen en overige profielen. Leverbaar uit voorraad en per verschillende hoeveelheden strekkende meter. Naast celrubber staan wij ook voor je klaar op het gebied van rubber doppen, insteekdoppen, rubber matten en nog veel meer.

Heb je vooraf meer informatie nodig over de producten of twijfel je over welk soort rubber je nodig hebt? Geen probleem. Graag geven wij advies zodat jij straks het product hebt om de klus mee te klaren.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar. Contact opnemen kan via de mail, per telefoon, het contactformulier of via de live chat op de website. Tot ziens bij ikzoekrubber.nl!