Celrubber waar te koop

Celrubber waar te koop? Bij ikzoekrubber.nl moet je zijn! Wij verkopen allerlei soorten rubber, waaronder ook celrubber. Ikzoekrubber.nl is ontstaan vanuit Groen Rubber B.V. en dient als webshop voor onze rubber producten. Groen Rubber Rotterdam b.v. is een groothandel in technische rubber producten. Voor onder andere de aannemer, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten, de petrochemische industrie en de offshore.

Heb je vragen over onze producten of heb je meer informatie nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Celrubber waar te koop | ikzoekrubber.nl staat voor je klaar

Wij hebben celrubber in zelfklevende uitvoering. Het is te bestellen per rol van 10 strekkende meter, leverbaar in verschillende breedtes en diktes. Dit materiaal heeft een dichte celstructuur waardoor het uitermate geschikt is voor afdichting. Het celrubber is een EPDM kwaliteit rubber en is daardoor goed bestand tegen veroudering in de buitenlucht. Door de zelfklevende uitvoering is het materiaal gemakkelijk te monteren!

Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste service. Wij zorgen dat de bestelling snel maar zorgvuldig wordt verwerkt. Zo kunnen de juiste producten razendsnel in huis zijn. Ons aanbod dient voor onder andere facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten maar ook voor de aannemer en de offshore. Als groothandel in technische rubber producten vind je bij ons verschillende klemprofielen, af dicht profielen en overige profielen.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Kom in contact!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag alles wat je wilt weten over onze producten en/of het bestel proces. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je ook adviseren over de juiste oplossing voor jouw vraagstuk. Tot ziens bij ikzoekrubber.nl!