Afdicht rubberstrip water

Ben je op zoek naar een afdicht rubberstrip water? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl zeker aan het juiste adres! Wij zijn begonnen als een dochteronderneming van Groen Rubber Rotterdam B.V.; een groothandel in technische rubber producten. Waar Groen Rubber zich voornamelijk richt op de zakelijke markt, daar zijn wij gefocust om jou als particulier te voorzien van de juiste rubber producten. Wij staan daarom graag voor jou klaar bij zowel eventuele vragen als bestellingen.

Wil je meer informatie over onze voorraad van producten? Bekijk dan gerust even het assortiment in onze webshop. Specifieke informatie over de producten kun je terugvinden op elke individuele productpagina.

Afdicht rubberstrip water | Ikzoekrubber.nl heeft het in huis!

Door de jaren lange ervaring en kennis binnen het bedrijf is Groen Rubber Rotterdam BV een betrouwbare en gespecialiseerde leverancier in rubber producten. Door de jaren heen is de markt op vele vlakken veranderd. Dit is dan ook de reden dat ikzoekrubber.nl is ontwikkeld. Door dezelfde producten en kennis door te geven door middel van deze webshop, willen wij onze (particuliere) klanten een nog betere en bredere service aanbieden. Zo is ook de stap om onze producten, naast de originele weg, ook online aan te bieden ontstaan.

Of het nou gaat om profielen, doppen of matten; wij hebben het zeker op voorraad. Wij kunnen jou helpen binnen de volgende categorieƫn: celrubber, conische doppen of stoppen, doppen, matten, plaatrubber, profielen, rubber stripper, rubber vormdelen en vloerrubber. Kortom: bij ikzoekrubber.nl vind je alle benodigde materialen voor jouw klus!

Meer weten over ikzoekrubber.nl?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een afdicht rubberstrip water, maar weet jij niet heel goed welke je nodig hebt? Neem dan gerust even contact met ons! Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.