Rubber webshop

Ben je op zoek naar een rubber webshop? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor je klaar als het gaat om verschillende rubber producten, die je online als particulier in onze webshop kunt bestellen. Wij verkopen producten zoals rubber matten, profielen, doppen of celrubber. Als je deze online bij ons bestelt, dan zorgen wij er voor dat alles zo snel mogelijk op de door jou gewenste locatie bezorgd wordt.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Rubber webshop | ikzoekrubber.nl staat voor je klaar

Ikzoekrubber.nl is ontstaan vanuit Groen Rubber B.V. en dient als webshop voor onze rubber producten. Groen Rubber Rotterdam b.v. is een groothandel in technische rubber producten. Voor onder andere de aannemer, facilitaire dienstverleners, renovatie specialisten, onderhoudsdiensten, de petrochemische industrie en de offshore.

In ons assortiment vindt je verschillende afdichtprofielen, klemprofielen en overige profielen. Leverbaar uit voorraad en per verschillende hoeveelheden strekkende meter. Naast rubber profielen staan wij ook voor je klaar op het gebied van rubber doppen, insteekdoppen, celrubber en nog veel meer. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste service. Zo zorgen wij er voor dat je de bestelde producten razendsnel in huis hebt en gaat de online betaling uiteraard veilig.

Neem contact met ons op!

Wil je graag meer weten over onze producten of heb je nog vragen over bijvoorbeeld het bestelproces? Geen probleem. Daarvoor kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dat kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. We komen dan zo snel mogelijk op je vraag terug! Daarnaast denken we ook graag met je mee over de juiste oplossing in jouw situatie. Graag tot ziens bij ikzoekrubber.nl!